"Arduino ile Robotik Kodlama" adlı eTwinning projemiz sona eriyor

Öğrencilerimiz proje yürütücüsü Hikmet Dicle ile beraber,bu uzaktan eğitim sürecindede proje çalışmalarına birbirlerine katkıda bulunarak devam ediyor.

Düzce Borsa İstanbul MTAL, Erzurum Anadolu Lisesi, Sabancı MTAL, Mehmet Tuzla Pakpen MTAL,  Yenimahalle Ahi Evran MTAL ve Oğuzeli Anadolu Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz projemizin ortak kitabı öğrencilerimizin deneyim ve becerileriyle hazırlandı.

Projemiz için hazırlanan ve  9 bölümden oluşan kitap tüm okullarımızdaki öğrencilerimizin katkısıyla hazırlanmıştır. Ayrıca projemizde işbirlikçi ürünümüz olan yine tüm okullardaki öğrencilerimizin birlikte hazırladığı e-kitapta yer alacaktır.

Proje sayfamız:  https://twinspace.etwinning.net/94656/home

Proje ortak ürünümüz olan e-kitap : "Arduin ile Robotik Kodlama"  ( Kitabı İndirmek İçin Yazıya Tıklayınız.)

19-05-2020

Yayın: 19.05.2020 - Güncelleme: 10.04.2023 09:27 - Görüntülenme: 547