(yeni) Okulumuza yerleşen 9.SINIF öğrencilerimizin DİKKATİNE!!!

-----Hangi şubede olduğunuzu öğrenmek için

* Liselere Geçiş Sınavı sonucu tercihlerinde okulumuz alanlarını tercih edip yerleşen  öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim ve öğretim sürecinde başarılar dileriz.
Kesin kayıtlar için herhangi bir evrak gerekmemektedir. Velinizle okulumuz öğrenci işlerine gelerek bilgilerin girilmesi gerekmektedir. Bir top fotokopi kağıdı alınmaktadır. Sorularınız için mesai saatleri içerisinde okulumuz 0380 523 72 27 telefonundan bizlere ulaşabilir ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

** Okulumuz İletişim Bilgileri;

0549 523 72 27 (Whatsapp)

duzcebistmtal (instagram,twitter,youtube,facebook)

*** H Blok öğrenci işlerine velileriyle birlikte gelerek bilgilerinin sisteme işlenmesi gerekmektedir.

**** Öğrenci Kıyafetimiz Bordo sweat siyah pantolon olarak belirlenmiştir.

***** Okulumuzu kazanan öğrencilerimiz 11 Eylül tarihinden itibaren oryantasyon eğitimine alınıp alanların tanıtımı yapılacaktır. Daha sonra tercihler alınarak yerleştirme işlemleri yapılacaktır.

09-08-202231-08-2022

Yayın: 09.08.2022 - Güncelleme: 15.08.2023 16:27 - Görüntülenme: 701